Tagged with "dålig hy"
Gor nagot at din torra hy
Category: General
Tags: finnar dålig hy akne torr hy

Det skrivs massor av om hur kemikalier torkar ut hyen samt släpps varor som lovar råda bot på det. Ofta förbiser man kranvattnets påverkan på vår hud. Använda naturliga produkter fria från ämnen som orsakar torr hud är viktig, men hårt vatten kommer att fortsätta att förvärra problemet.

Vatten som är "hårt" innehåller höga halter av järn magnecium och kalcium. När dessa mineraler hårdnat, täpper de avloppsrören i våra hem och gör de mer mottagliga för att utveckla kalkavlagringar. Hårt vatten har också negativa effekter på huden. Eftersom det är svårt för varje ämne att lösa upp sig i hårt vatten, tvål lödder inte lika väl och det blir svårare att skölja bort. Olika typer av rester täpper till porer och irriterar hyen.

Kliniska undersökningar för att bestämma påverkan av vatten på huden har också funnit att hårt vatten irriterar hud i ansiktet och blodkärl. Studiedeltagarna noterade en ökning i irritation, rodnad och torr hud. Huden blir tunnare, och irriterad blodkärlen orsaka rodnad och rosacea. När vattnet är mjuk försvinner irritation, rester är inte längre kvar på hyen, renande produkter är enkelt sköljas av och blodkärl och hy vävnad börjar tjockna och läka.

Vår miljö är överöstad med skadliga kemikalier som irriterar huden och orsaka andra fysiska problem. Luftföroreningar, miljö bakterier och svampar, damm och dammkvalster, pollen, hushålls- och rengöringsprodukter för huden och kosmetika alla innehålla skadliga, irriterande ämnen.

Vad du kan göra för att eliminera dem hjälper huden torr och din hälsa

För detta rekommenderar många läkare nu produkter som skyddar hyen mot olika föroreningar och kemikalier. Mjukt vatten och dagliga tillämpningen av en avskärmning lotion skyddar mot de ämnen som du inte kan styra, leda till förbättring i din torra hy inom bara några dagar, och, snart, du kunde ha friska, fina hy du alltid velat.

 

RSS

Search

This website is powered by Spruz