Tagged with "har"
Hartransplantation
Category: General
Tags: hartransplantation har

En vanlig hårtransplantation praktiken kräver avlägsnande av en donator remsa av hår på baksidan av huvudet från den plats där hårsäcksgrupper är dissekeras under ett mikroskop. Dessa typer av transplantat därefter bevaras i saltlösning och därefter transplanteras på ett skalliga området på kronan området i hårbotten. Tanke på den tid förtärande och tröttsamma karaktären av denna teknik, är en hårtransplantation plastikkirurg normalt kunna transplantera högst 500 till 600 hårsäckstransplantat per dag. Trots detta, tack vare de nyligen släppta förskott hårtransplantation är denna teknik ofta ersättas av follikulära extraktion (FUE). Priset per transplantat av FUE är vanligtvis två gånger kostnaden för den typiska hårsäcksgrupper hårtransplantation behandling som nämns ovan, men det är relativt snabbare och minimalt invasiva.

Vissa hårtransplantation förbättringar i en typisk FUE behandling en liten cirkulär stans skapas inuti givaren regionen direkt bort 1, 2, 3 och 4 hår follikulära ympkvistar enhet. De follikulära enheter bort med denna metod är normalt betecknas som "trubbig dissektion" där en punch görs för att täcka hela hårsäcksgrupper separera det från din angränsande mjukdelar. När den underliggande follikulära enheten separeras från angränsande vävnader, kan det lätt tas ut med hjälp av en liten tång. De små hålen kvar efter den follikulära extraktion sakta men säkert läka under de närmaste dagarna och inte upptäckas med blotta ögat när patientens håret växer ut. Läkningstiden är mycket mindre än givaren remsan utvinning behandling. Även om FUE behandling har genomförts av de flesta läkare hårtransplantation är den vanliga remsor excision teknik fortfarande den mest populära hårtransplantation eftersom det är billigare jämfört med FUE.

Dessutom, på grund av några av de senaste förbättringarna hårtransplantation som utnyttjandet av trichophytic stängning teknik, är den linjära givaren ärr skapas av remsan excision metod nu ofta gjort nästan odetekterbara med det mänskliga ögat ensam. Detta framsteg i hårtransplantation förfarandet har gjort FUE-processen jämförelsevis mindre attraktiv. Hårtransplantation studier Förutom de framsteg hårtransplantation i transplantation förfaranden, en hel del forskning pågår för att kopiera håret.

Om forskningen är framgångsrik kommer att vara möjliga att skapa ett antal exemplar av givare hår i labbet. Tillämpningen av denna teknik skulle kunna användas i form av hår transplantation. I de traditionella behandlingarna, är den primära begränsningen allmänhet givaren som inte kan uppfylla önskad densitet. Ändå lovar hår kloning för att lösa detta problem genom att den mängd hår som krävs för att skördas i ett laboratorium från en ensam givare hår och nästa implantera det i hårbotten. Hårtransplantation forskning för kloning verkligen utmanande och det finns en hel del hinder som måste besegras i fråga om säkerhet och kosmetiska egenskaper klonade hår. Viss hårtransplantation forskning har dessutom försett upptäckter för vissa håravfall medicinering som Dutasteride.

RSS

Search

This website is powered by Spruz